Recent Changes

Friday, September 2

Wednesday, December 10

 1. 11:58 pm

Tuesday, November 18

 1. file skanna0001.jpg uploaded
  7:09 am
 2. file skanna.jpg uploaded
  7:08 am

Monday, November 10

 1. page Mattias Danielsson edited Mattias {videdalsprivata3_redigerad-1.jpg} Mattias Danielsson Från 5 c - Ängslättskolan Vi f…

  Mattias{videdalsprivata3_redigerad-1.jpg} Mattias Danielsson
  Från 5 c - Ängslättskolan
  Vi fick säga vad vi tyckte om böckerna och det han sa. Han berättade om några böcker han har skrivit blandanat ilska, sorg och kärlek.
  (view changes)
  6:25 am
 2. page Mattias Danielsson edited ... Mattias skrev upp olika förslag på blädderblocket om hur man kan skriva en egen skoltidning. J…
  ...
  Mattias skrev upp olika förslag på blädderblocket om hur man kan skriva en egen skoltidning. Jag blir sugen på att läsa hans böcker jag tycker de är riktigt bra b.l.a Sorg och kärlek.Jag tycker hans böcker verkar bra med sorg och kärlek. Det påminde mig om titanic.Jag älskade dina böker och jag älskar känslor. Jag blir arg ibland och då skulle jag vilja läsa boken om ilska. Man blir sugen att skriva böcker när man får tips från Matias , det verkar vara jätteroligt.Man blir sugen att läsa hans böcker när man hörde honom prata om böckerna t.e.x.
  sorg och kärlek.Dina böcker värkar spännande och det är nog roligt att vara författare och göra nya böcker hela tiden.
  ...
  en bra bok.Sorg occhbok. Sorg och kärlek värkar
  ...
  sig av bökerna.böckerna.
  (view changes)
  6:23 am

Thursday, November 6

 1. page Håkan Borgström edited ... Isak Philip Vi har läst "I robotarnas värld". Författaren heter Håkan Borgström o…
  ...
  Isak
  Philip
  Vi har läst "I robotarnas värld". Författaren heter Håkan Borgström och han skriver faktaböcker. I boken finns fotografier och bilder av olika robotar. Boken är uppdelad i olika kapitel. Det finns 72 sidor i boken. Boken handlar om olika robotar t ex en robot som heter Papero som kan känna igen olika familjemedlemmar. Man kanske tar en liten snackstund med Papero. De har också hittat en robot som kan bajsa från 1738. Vissa robotar kan dansa, sjunga, hjälpa till, öppna saker och resa sig upp om den ramlar. Robotar som kan spela instrument kan gå ner för trappor. Robotar kan också vara som små kompisar. Boken var bra och hade många foton på robotar. Omslaget var inte så intressant och inte så lockande att läsa. Man förstår boken från tio år och uppåt. Vi gillade Papero lite extra. Kapitlet pm sjukhusrobotarna var inte så intressant men ändå viktig. Den roligaste bilden var på animatronic man. Vi känner igen honom från filmer. Axel tyckte boken var bra för att det var roliga bilder, den var intressant också. Michelle tyckte att boken var bra för att det var roliga bilder i den, och man lär sig mycket. Thea tyckte att boken var bra och man lärde sig mycket. Markus tyckte att boken var sådär för Markus gillar inte robotar. Johan tyckte att oken var bra men lite seg i mitten. Och att det ända som var coolt var R2-D2 och C-3PO.
  av: Axel
  Michelle
  Thea
  Marcus
  Johan

  (view changes)

More